Preliminary Schedule				Updated March 11, 2025	
DAY 1: Monda	ay, June 23, 2025	Field Tour			
Time	Room	Session	Description	Duration	Speaker
8:00 AM	UBC Okanagan	Tour - Load Bus	Load Bus for Field Tour	30 min	TOUR - Tickets Needed
8:30 AM	Bus Leaves from UBC Okanagan	Tour - Bus Travel	Tour Departure	15 min	TOUR - Tickets Needed
8:45 AM	Jealous Fruits Packing Facility	Tour - Jealous Fruits	Tour of Fruit Packing Facility	1.5 hours	TOUR - Tickets Needed
10:30 AM	Bus Leaves from Jealous Fruits	Tour - Bus Travel	Tour Transport	45 min	TOUR - Tickets Needed
11:15 AM	Little Straw Vineyards Family Estate Winery	Tour - Lunch & Learn	Lunch & Learn at Vineyard	1.5 hours	TOUR - Tickets Needed
12:40 PM	Bus Leaves from Little Straw	Tour - Bus Travel	Tour Transport	40 min	TOUR - Tickets Needed
1:30 PM	Open House at AAFC Summerland Research	Tour - AAFC Summerland	Open House of AAFC Summerland	2.0 hours	TOUR - Tickets Needed
3:30 PM	Bus Leaves from AAFC Summerland	Tour - Bus Travel	Tour Transport	1.5 hours	TOUR - Tickets Needed
5:00 PM	Bus Arrives at UBC Okanagan	Tour - Unload Bus	Unload Bus from Field Tour	10 min	TOUR - Tickets Needed
3:00 PM	UBC Okanagan - EME Mezzanine	Registration	Conference Registration	(as needed)	Conference Attendees
3:00 PM	UBC Okanagan - EME Mezzanine	Poster & Exhibitor Setup	Poster & Exhibitor Setup	(as needed)	Poster Presenters & Exhibitors
5:00 PM	UBC Okanagan - ADM 121 - Sunroom	Welcome Reception & Mixer	Welcome Reception & Mixer	2.5 hours	RECEPTION - Included in Full Registration
7:30 PM		End Conference Day 1	(Dinner on own)		END
7:30 PM		End Conference Day 1	(Dinner on own)		END

DAY 2: Tuesd	lay, June 24, 2025	Scientific Sessions - UBC Okanagan				
Time	Room	Session	Description	Duration	Speaker	
8:00 AM	EME Mezzanine	Registration	Conference Registration	(as needed)	Conference Attendees	
8:00 AM	UBC Okanagan - EME Mezzanine	Poster & Exhibitor Setup	Poster & Exhibitor Setup	(as needed)	Poster Presenters & Exhibitors	
8:45 AM	EME 0050 - Lecture Theatre	Plenary Session A	Conference Opening Remarks	15 min	Conference Chairs	
9:00 AM	EME 0050 - Lecture Theatre	Plenary Session A	CSHS & CSA Keynote Speaker	45 min	Keynote Address - Dr. Joann Whalen	
9:45 AM	EME 0050 - Lecture Theatre	Plenary Session A	Plenary Talk - General Interest	30 min	Plenary Talk - Dr. Marco Todesco	
10:15 AM	EME Mezzanine	Morning Break	Morning Break	30 min	BREAK	
10:45 AM	Rooms TBD	Concurrent Sessions 1	4 Concurrent Sessions	1.25 hours	5 x 15 min. Speaking Slots per Session	
12:00 PM	ADM 121 - Sunroom	Lunch	Lunch	1.5 hours	LUNCH	
1:30 PM	Rooms TBD	Concurrent Sessions 2	4 Concurrent Sessions	1.5 hours	6 x 15 min. Speaking Slots per Session	
3:00 PM	EME Mezzanine	Afternoon Break	Afternoon Break	30 min	BREAK	
3:30 PM	EME Mezzanine	Poster Session	Poster Presentations	2.5 hours	Poster Presenters	
6:00 PM	Venue to be announced	After Hours Student Social	Students Only - Social Event	2.0 hours	STUDENT SOCIAL - Included in Registration	
6:00 PM		End Conference Day 2	(Dinner on own)		END	

DAY 3: Wednesday, June 25, 2025		Scientific Sessions - UBC Okanagan			
Time	Room	Session	Description	Duration	Speaker
8:00 AM	EME Mezzanine	Registration	Conference Registration	(as needed)	Conference Attendees
8:30 AM	EME 0050 - Lecture Theatre	Plenary Session B	Welcome & Housekeeping	15 min	Conference Organizers
8:45 AM	EME 0050 - Lecture Theatre	Plenary Session B	CSA Keynote Speaker	45 min	Keynote Address - Dr. Steve Shirtliffe
9:30 AM	EME 0050 - Lecture Theatre	Plenary Session B	CSHS Keynote Speaker	45 min	Keynote Address - Dr. Dominique Michaud
10:15 AM	EME Mezzanine	Morning Break	Morning Break	30 min	BREAK
10:45 AM	Rooms TBD	Concurrent Sessions 3	4 Concurrent Sessions	1.25 hours	5 x 15 min. Speaking Slots per Session
12:00 PM	ADM 121 - Sunroom	Lunch	Lunch	1.5 hours	LUNCH
1:30 PM	Rooms TBD	Concurrent Sessions 4	4 Concurrent Sessions	1.5 hours	6 x 15 min. Speaking Slots per Session
3:00 PM	EME Mezzanine	Afternoon Break	Afternoon Break	30 min	BREAK
3:30 PM	Rooms TBD	CSHS AGM	CSHS AGM	2.0 hours	CSHS AGM
3:30 PM	Rooms TBD	CSA AGM	CSA AGM	2.0 hours	CSA AGM
3:30 PM	Rooms TBD	Concurrent Sessions 5	2 Concurrent Sessions	1.5 hours	6 x 15 min. Speaking Slots per Session
6:30 PM	Hotel El Dorado	Banquet Dinner & Awards	Banquet Dinner & Awards	3.0 hours	DINNER - Included in Full Registration
9:30 PM		End Conference Day 3	(Return to accommodations)		END

DAY 4: Thursday, June 26, 2025		Scientific Sessions - UBC Okanagan				
Time	Room	Session	Description	Duration	Speaker	
8:45 AM	EME 0050 - Lecture Theatre	Plenary Session C	Welcome & Housekeeping	15 min	Conference Organizers	
9:00 AM	EME 0050 - Lecture Theatre	Plenary Session C	Plenary Talk - CSHS Society	30 min	Plenary Talk - Dr. Karen Tanino	
9:30 AM	EME 0050 - Lecture Theatre	Plenary Session C	Plenary Talk - CSA Society	30 min	Plenary Talk - to be announced	
10:00 AM	EME Mezzanine	Morning Break	Morning Break	15 min	BREAK	
10:45 AM	Rooms TBD	Concurrent Sessions 6	3 Concurrent Workshops	45 min	3 x 45 min. Workshops	
11:00 AM	EME 0050 - Lecture Theatre	Plenary Session D	Panel Discussion - Conference Theme	45 min	Panel: Keynote Speakers	
11:45 AM	EME 0050 - Lecture Theatre	Plenary Session D	Conference Closing Remarks	15 min	Conference Chairs	
12:00 PM	EME Mezzanine	Poster & Exhibitor Takedown	Poster & Exhibitor Takedown	1.0 hour	Poster Presenters & Exhibitors	
1:00 PM		End Conference Day 4	(Lunch on own)		END	